Néhány év kihagyás után ismét disznóölésre invitáltuk tagjainkat. Egy kicsit változtattunk a hagyományokon, és a helyszínen is, de a lényeg maradt. December 2-án ugyan csak egy fél disznó tévedt be Horváth Géza Baráti körösünk ebergényi birtokára, de azt is gyorsan elcsíptük, hogy aztán a kisebb vendégseregnek, köze ötvenen voltunk, legyen mit elfogyasztani ebéd gyanánt. A hozzávalókat kiegészítette jónéhány érkező tagunk, így aztán főleg a folyékonyból dőzsölhettünk, mire elkészültek a disznóságok.
Azért addig is volt mire inni, mert a Tegyey féle sült máj most is elsőként készült el, és folyamatos volt az utánpótlás is. A nap fénypontja az igazi disznóölésekhez hasonlóan a friss disznósült és a toros káposzta volt. Kolbászból pedig mindenkinek jutott otthonra egy kis kóstoló.
Sűrű programja ellenére Balaicz Zoltán polgármester úr is meglátogatott bennünket, hiszen ő is egyesületünk baráti körének tagja, és természetesen nem mehetett el, amíg a friss sült májat meg nem kóstolta.
Az idő is kegyes volt hozzánk, bár egy jó kis hózápor ránk ijesztett.
Végezetül álljon itt azok névsora, akiknek ezt a kellemes szombati napot köszönhetjük
Mérnyei Péter és Kámi Tamás disznó + a feldolgozáshoz szükséges hozzávalók
Tegyey Sándor máj sütés teljes mértékű biztosítása
Horváth Géza a helyszín biztosítása, két kollégája egész nap segítettek.
Éder Csaba, Horváth József, Horváth László, Nyírő István, dr, Molnár József a disznó feldolgozása, kolbász töltés.
A konyhában egész nap helyt állt Horváth Józsefné, Nyírő Istvánné, Salamonné Nagy Tünde.
A disznótoros káposztát, mint mindig Tóthné Polgár Anna főzte.
Az italokat, rágcsálnivalókat batyusbuli megoldással a résztvevők biztosították.